Forklift Sim 2

Forklift Sim 2

Forklift Sim është kthyer! Me versionin e dytë duke sjellë të gjitha nivele të reja 3D! 10 Forklift mbushur nivelet e asnjë ndalesë ndërtues çmenduri. Sa paketa mund të parkojë në pozicionin e duhur? Mund të ju rafte raftet me arka, kuti dhe fuçi? The object is to move the items shown on screen to the correct position on the units at the back of the packing warehouse. Once you get all of these items to the correct spot using your forklift. You can then move onto the next. With levels getting harder as you progress. You will really need to perfect your forklift driving skills to make it all the way to the end in this fun 3D Simulation? Arrow keys to drive.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.