Peshku dhe shkatërrojë

Peshku dhe shkatërrojë

Shih se si të shpejtë reflekset tuaja janë duke u përpjekur për të mbijetuar në këtë peshk surreal hahet lojë unik! Explore its mysterious wonders as long as you can, but be cautions not go get trapped and killed by them. To have the strength to go further eat the sulky fishes. As they are attracted by your light and use their bones as bullets to destroy enemies. Meanwhile collect batteries to charge your bulb. But dont forget to turn it off to avoid the sneaky devil fish, and always remember if you see a shark don’t hesitate to shoot it right away-Its your bones or his-Touching enemies is deadly so make sure you take all the hearts you can to keep you alive. Watch out for the other enemies who are surprisingly unfriendly in this fish and destroy world game. Lojtar 1: WASD për të lëvizur, Q to shoot. Lojtar 2: Arrow keys to move and L to shoot. P to pause and Esc to quit to main menu.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Posto navigacion

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.