Dolphin Volleyball

Dolphin Volleyball

Are you ready to play a quick volleyball game? Then you will definitely enjoy playing this new 2 players sports game, the Dolphin Volleyball game! Pick your favorite playing mode and burst into the ocean where you can compete against the skilled computer controlled dolphin, or challenge your friend in a 2 players volleyball match. The objective in this ocean-based volleyball game, is to force the ball to land into opponents yard, or make him to lose it out of screen. Have fun! Lojtar 1: Arrow çelësat për të lëvizur dhe hidhen, Lojtar 2: WASD për të lëvizur dhe kërcejnë, Space bar to start the match.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.