Ditët e 3D Vdekur

Ditët e 3D Vdekur

Mirë se vini në Ditëve të vdekur. Një veprim i mbushur Zombie mbijetesa FPS lojë. A mund të marrë nga Zombies 3D duke mbledhur ushqim dhe ujë të mjaftueshëm për të bërë atë në një ditë të re? Çdo ditë ju keni nevojë për të mbledhur burime dhe të kthehet në shtëpinë tuaj të sigurt para kohe shkon jashtë. You will be mobbed by Zombies as you go. More and more as time goes on. Look out for guns and ammo scattered across the map as you’re pretty much dead without them. just how many days can you go? How long will it take for the Zombies to kill you? Well there’s only one way to find out. WASD për të lëvizur. Left mouse button to shoot. Right mouse button to aim. Spacebar to jump. C to crouch. R to reload.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.