Astroman

Astroman

Caktuar të pastroj këtë hapësirë ​​pa fund në kërkim të mundshëm në rënie, tërë Federata Starside është numëruar mbi ju për t'u bërë një lojtar i mirë dhe besnik Astroman. Launch veten në komoditetin e hapësirës ku ju së bashku, ose sfiduar nga një mik, mund të fillojnë kërkimin për yjet në rënie dhe të provojë aftësitë tuaja Astronautic duke pretenduar se të gjithë 30 fancy ribbons. Are you ready? Well you better be, cause a 10 planet space system is awaiting for you. Have fun! Lojtar 1: WASD për të lëvizur, jump, double jump and slide, Space bar to attack. Lojtar 2: Arrow keys to move, jump, double jump and slide, X to attack. P për pauzë të lojës.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.