Alien Punchout

Alien Punchout

Dy luftëtarë të huaj janë gati për të matur anët e forta dhe dobësitë e tyre nga dueling veten në craziest dhe funkiest 2 Lufta player ekzistuar kurrë! Megjithatë, këta luftëtarë të huaj të interesuar për të pasur fare e thjeshtë, por lufton në mënyrë të drejtë sfiduese ku të dy lojtarët janë në gjendje të lëvizë, block attacks whenever needed and willing to deliver one or two fist punch to knock down the opponent and claim a glorious victory. Improve your skills by defeating the never tired CPU opponent, or go ahead and challenge your friends to a 2 players Punchout tournament where the new alien fighting champ can up raised!

Lojtar 1: ASD to move and block, G to attack. Lojtar 2 Arrow keys to move and block, L to attack. P për pauzë të lojës.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.