8-bit Dash

8-bit Dash

Kokë mbrapa në kohë kur 8-bit 2 lojëra lojtar ishin të thotë të jetë kënaqësi dhe e bëri për të krijuar regjistrime. Grab colorful Dash tuaj 8-bit dhe rrëshqitje në rrugën tuaj nëpërmjet këtë aventurë retro-themed dhe pixelated të mbledhur diamante, kryevepre pemë dhe hedhur mbi gropa! Me aftësinë për të konkurruar në 2 lojtarë mode ose për të luajtur në lojë lojtar të vetëm, kjo Dash 8-bit është një nga ata 2 lojtarët lojë që do të testojë aftësitë tuaja drejtimin dhe aftësitë hedhur. Have fun! Lojtar 1: Një për të Shko dhe të kërcejnë të dyfishtë. Lojtar 2: Up arrow kyç të hidhen dhe të kërcejnë të dyfishtë. Mënyra e vetme lojtar: Një të hidhen dhe S për të dash përpara.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.