3D School Bus Parking

3D School Bus Parking

Parking autobus Shkolla është tani 3D! A mund të parkojë autobusin në çdo nivel? Mbani sytë hapur për rimorkio sa që ka nevojë për parkim shumë. Një fun mbushur lojë e parkimit të autobusëve shkollor Përdorni arrow çelësat për të përzënë dhe F për të bashkëngjitni dhe shkëputeni rimorkio.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.