3D Fire Fighter Parking

3D Fire Fighter Parking

Kërkuar ndonjëherë që të jetë një zjarrfikës dhe të përzënë kamion i madh? E pra këtu është shansi tuaj. Marrë veten pas timonit dhe të ndihmojë për të parkut këtë kamion zjarr. Well lejon të shkoj, të shkoj në vend parkimi në motor tuaj nga zjarri pa crashing. Parkojë up dhe të lëvizë mbi nivelin e ardhshëm. With 15 fun levels you are sure to have hours of fun. Can you beat them all and become the best fireman parking master of all time? Turn the camera in the game with your mouse and drive with your arrow keys.

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.