kategori: Puzzles

Puzzles

Girl Soldiers Puzzle

Play with 6 images in this perfect jigsaw puzzle game: Girl Soldiers Puzzle. All images is with the anime girl with the girl soldiers. Solve all puzzles and keep your brain sharp. You have four modes for each picture, 16 pieces, 36 pieces, 64 pieces and 100 pieces. Enjoy and have fun. Use mouse to play this html5 girls puzzleLexo më shumë →

Poly Puzzles 3D

Poly Puzzles 3D is an amazing creative 3D artwork game that let you relax while you create amazing pieces of art.Discover over 90 unique artworks by reassembling the artwork fragments. Play wherever you are, just swipe or click to rotate the piece of art and find the right angle to recreate the original design. Use mouse to play the gameLexo më shumë →

Water Me Please!

This family-friendly puzzle game ‘Water Me Please!’ is beautifully designed to keep everybody happy. It is a perfect mix between puzzles and your childhood memories in a grassy land. Enjoy these easy-to-love characters, a small watering can and a lovely flower in a green farm. Ready to keep your lovely flower happy? Dëgjo tani. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα… Lexo më shumë →

Pizza Ninja 3

Chopping frenzy in Maro’s pizzeria again! Orders are still whizzing in and ingredients need chopping! The kitchen needs a ninja hero! Collect bonuses and test your skills with different game modes! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Magikmon

Magikmon is an awesome RPG game in which you must capture different types of monsters. The magical world you live in is packed full with weird and wonderful monsters. You can use them to battle! Enjoy it! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Gemcrafter

Join Jim Kraftwerk on his journey and get ready for some three-of-a-kind matching, precious stones crafting and treasure hunting action. Do you have what it takes to become a true Gemcrafter? Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

4 Pix Word Quiz

Çdo mister fjalë në 4 Pix Word Quiz përmban katër fotografi që kanë diçka të përbashkët. Objektivi i kësaj lojë e thjeshtë dhe shumë Addictive është për të gjetur funksion fotografitë kanë të përbashkët dhe do ta shkruaj poshtë atë për të kaluar në mister tjetër. Duke fituar një nivel ju do të fitojë monedha. Këto monedha mund të përdoret për të… Lexo më shumë →

Blocks përbindësh

Blocks përbindësh është një përzierje mes gjithë këtyre lojrave puzzle. Ju kontroll blloqe në rënie pothuaj në të njëjtën mënyrë si në Tetris, por detyra juaj nuk është për të mbushur rreshtave. Në vend të kësaj, si në Bejeweled, ju duhet të lidheni 3 ose më shumë blloqe të njëjtën ngjyrë për të përfunduar një ndeshje. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →