kategori: Driving

Driving

Classic Jeep Sim Parking 2020

Welcome to another great parking game Classic Jeep Sim Parking 2020, not every day you have this chance to test your skill by parking jeep, with this occasion will learn something and you can use your skill maybe in real life.Enjoy WASDDRIVE Παίξτε παιχνίδια τώρα. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

You Drive I Shoot

Post-apocalyptic action driving game. Mark and Katie go for a romantic drive on roads full of zombies and self-driving cars that are out of control. 15 levels are waiting for them, can they make it? On desktop use arrow or WASD keys to steer left right accelerate and break On mobile use on-screen buttons Παίξτε παιχνίδια τώρα. Εδώ θα βρείτεLexo më shumë →

LA Car Parking

You just can’t imagine how much fun it can be in parking your car. Car Parking helps you to test your driving skills by let you park your car at different exciting places. Use arrow keys or WASD to park your car Παίξτε παιχνίδια τώρα. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

2 Cars race

Race Cars is a very nice endless game: you need to use both your fingers to avoid the obstacles and get the bonuses. The difficulties get harder with the time, so you never get bored! it is incredibly addictive, and it is impossible to put it down! It is the perfect game to relax yourself and have fun during yourLexo më shumë →

Biker Shady

Get gara në biker me hije, keni atë që e merr si një kalorës errët? Do spins and tricks as you work your way to the end of each level. Get racing and show what you can do as a dark and dingy racer. Use the arrow keys to drive and turn. Dëgjo tani. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα… Lexo më shumë →

3D Bike Fun

Get pas timonit të kësaj biçikletë 3D dhe goditi mbyt. Can you be the best racer and finish all the levels? Bored of just driving then do some flips and tricks to build your score. Use the arrow keys Παίξτε παιχνίδια τώρα. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Quad Mbreti

Një lojë e mashtrimeve, flips dhe aftësi. Quad King brings a whole new meaning to the word skill when it comes to stunt games. Take on 5 huge worlds all with completely different terrain and challenges. If you love 3D dirt bike games then this quad bike game is like those on but on steroids. Arrow keys to drive. Παίξτε… Lexo më shumë →

Boat Race 3D

Gara në ujë duhet të jetë më shumë kënaqësi se sa e njëjta të vjetra lojra pista garash. Well in Boat Race 3D it certainly is. This is an endless racer game set on the seas. Take the wheel of your speed boat. Collecting coins and power ups. Arrow keys to steer. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

3D Airplane Parking

Lojra Parking kurrë nuk kanë qenë kaq fun! Ju tani mund të ketë një të shkojnë me një aeroplan 3D! 3D Airplane Parking takes the best parts of all the most fun games and puts the together in one fun driving package. Get behind the wheel of the airplane and avoid any obstacles in the way while trying to get to the parking… Lexo më shumë →

Parking Master 3D

Parking nuk ka qenë kaq fun! Parking Master 3D ofron plota grafika 3D HD, si dhe 10 Nivelet e fun parkimi. Ju do të sfidohet në kohë, sigurisht kur ju duhet të marr rimorkio! Get filluar nga e makinës rreth rrugës dhe duke shmangur pengesat me qëllim për të arritur zonën e parkimit. A mendoni se ju mund të arrijnë… Lexo më shumë →

3D School Bus Parking

Parking autobus Shkolla është tani 3D! A mund të parkojë autobusin në çdo nivel? Mbani sytë hapur për rimorkio sa që ka nevojë për parkim shumë. Një fun mbushur lojë e parkimit të autobusëve shkollor Përdorni arrow çelësat për të përzënë dhe F për të bashkëngjitni dhe shkëputeni rimorkio. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Racer Endless

Duke u mërzitur e ardhur në fund të një gare? I sëmurë e në ndryshim këngë? E pra jo më shumë! Get gara dhe të tregojnë se sa kohë ju mund të shkoni! E vetmja mënyrë loja do të përfundojë është nëse ju rrëzimit! Shih se çfarë rezultati i lartë ju mund të merrni dhe pastaj të përpiqet të mundë atë. Kjo është një 3D vrapues të vërtetë pafund kështu çfarë… Lexo më shumë →

3D Fire Fighter Parking

Kërkuar ndonjëherë që të jetë një zjarrfikës dhe të përzënë kamion i madh? E pra këtu është shansi tuaj. Marrë veten pas timonit dhe të ndihmojë për të parkut këtë kamion zjarr. Well lejon të shkoj, të shkoj në vend parkimi në motor tuaj nga zjarri pa crashing. Parkojë up dhe të lëvizë mbi nivelin e ardhshëm. With 15 Nivelet e fun ju jeni të sigurt që të ketë orë të… Lexo më shumë →

Parking Style Qyteti

Dashuria lojra parkimi? Driving nëpër qytet? Well Style Parking i qytetit ju jep një shans për të awesome për të testuar aftësitë tuaja parkimi në rrugët e zënë qytetit. A mund të manovrim makinën në vendin e caktuar pa bumping në ndonjë gjë? 10 Nivelet e cila në mënyrë progresive të merrni më e vështirë janë të sigurt për të mbajtur të zënë për një kohë dhe me të vërtetë provë ngarje tuaj… Lexo më shumë →

Autobusin e shkollës Stunts 3D

Bit e lojë ju sjell Biznes stunts 3D! Pikërisht një autobus i saj shkollë që ju gonna të përzënë në anën tjetër. Bëni Front dhe Back flips me këtë autobus dhe të fitoni pikë ekstra! Sigurohuni që ju nuk e rrëzimit me rakitizmi sepse fëmijët ende nevojë për të marrë të ruajtur në anën tjetër! A jeni më të mirë shofer Stunt Bus… Lexo më shumë →

Fire Truck Stunts

Ju dashuri rakitizmi me kamionë të mëdha? Pastaj Fire Truck Stunts është lojë e drejtë për ju Dare Devil! Stunt rreth këtë udhë garë fun dhe të bëjë mbrapa dhe front flips për të marrë pikë. Sigurohuni që ju nuk e rrëzimit dhe për të marrë sa më shumë pikë që ju merrni në këtë lojë të Lirë në BitofGame Përdorni arrow çelësat për të përzënë. Παίξτε… Lexo më shumë →

Racing Qyteti 3D

Merrni në qytet me aftësitë tuaja çmendur gara. Racing Qyteti 3D vërtetë teste gara tuaj dhe domethënie aftësitë rreth këto këngë në mes të qytetit. A mund të vendosni në krye 3 dhe të fitojnë para të mëdha për të zhbllokuar makina të reja? Çdo makinë ka stats më të mira se më parë duke lejuar ju që të shkatërrojë Racers të tjera si ju përparim. A keni… Lexo më shumë →

Traktor Parking 3D

Nëse e doni jetën bujqësore apo janë vetëm një tifoz i lojrave parkimit atëherë kjo Parking 3D Traktor ka të gjitha për ju. Bëni rrugën tuaj rreth këtyre rrugëve të fermës pastaj parkojë up kështu fermer mund të merrni për të punuar. Pasi ai e ka përfunduar detyrën e tij ju do të lëvizë mbi nivelin e ardhshëm dhe duhet të parkut deri në… Lexo më shumë →

Forklift Sim 2

Forklift Sim është kthyer! Me versionin e dytë duke sjellë të gjitha nivele të reja 3D! 10 Forklift mbushur nivelet e asnjë ndalesë ndërtues çmenduri. Sa paketa mund të parkojë në pozicionin e duhur? Mund të ju rafte raftet me arka, kuti dhe fuçi? Qëllimi është për të lëvizur sendet e treguar në ekranin në pozicionin e duhur për njësitë në… Lexo më shumë →

Car Policia Parking

Car Policia Parkimi është një veprim i mbushur makinën 3D polic ngarje lojë parkimi si asnjë tjetër. A mund të erës midis pengesat dhe të shkoj në vend parkimi në çdo nivel? Arrow keys to drive. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →