kategori: Arcade

Arcade

Pa pagesë Ball

Pa pagesë Ball është një ende shumë problematike lojë e thjeshtë Unblock mister që do të ju mbajë tëri në ekran për një kohë të gjatë. Në këtë lojë fantastike e trurit ngacmues qëllimi juaj është që të krijojë një rrugë për topin për të arritur qëllimin duke rrëshqitur blloqe. Për të mbajtur ju argëtuan për muaj të lirë Ball përmban jo më pak se… Lexo më shumë →

Forest Match

Forest Match është një ndeshje e gjallë dhe argëtim 3 lojë për të rinj dhe të vjetër njësoj. Hartimin e saj të bukur grafik dhe mendje atmosferike dhe të mbetet në mendje shpejt do të nxjerrë ju në magjinë e saj. Fitoni pikë duke kombinuar të njëjtin lloj të frutave, bimore dhe objekte të tjera të pyllit. Kombinoje të paktën tre objekte identike për të mbledhur ato, ose të lidhë një… Lexo më shumë →

arratisjes Snake

Një gjarpër është i mbyllur në një dhomë, me ushqime dhe monedha. Ajo duhet të hani ushqime të mbajtur të mbijetuar, por është gjithashtu bëhet më e madhe, çdo herë ajo hëngri ushqimin e saj. Kjo mund të jetë një çështje e madhe, sepse gjarpër vështirë se do të lëvizë rreth. Ndihmë gjarpër të marrë ushqimin e saj dhe ikin nga dhoma! Gëzojnë arratisjes Snake. Luaj lojra tani.… Lexo më shumë →

Snake 3310 HTML5

Snake 3310 HTML5 është një haraç për Snake origjinale për Nokia 3310. A ju kujtohet të gjitha orët tretur në Nokia tuaj 3310 luajtur atë? Tani ju mund të luajë përsëri në lojë klasike Snake në HTML5! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Bubble Shooter HD

Kanë një kohë të madhe duke luajtur Bubble Shooter HD, versioni krejt të re HTML5 i Booble Shooter! Kjo Shooter lojë Bubble është shumë intuitiv dhe i lehtë për të mësuar. Kjo është një përzierje mes “Tetris”, “Connect Four” dhe “Puzzle Bubble”, thats të ndoshta arsyeja pse ajo është aq e lehtë për të marrë në lojë. Have fun! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Flappy Eros

Përplasnin krahët pak e Erosit dhe të përpiqen për të shpëtuar St. Dita e Shën Valentinit! Mbledhur zemrat dhe pajisje të ndryshme për të mbrojtur veten gjatë udhëtimit! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Flappy WOW

Flappy WOW është një version qesharake i lojës klasike Flappy. Lojtar i cili është në kontroll të një domosdoshmëri Meme dredhi të gjitha shtyllat për të fituar rezultatin më të mirë. Gjithashtu, në varësi të rezultatin lojtar merr, ai do të marrë trofe të ndryshme. Të fillojnë të luajnë tani dhe për të fituar rezultatet më të mira në renditjen globale! Luaj lojra tani.… Lexo më shumë →

Alienanza

Put your memory and reflexes to a test in Alienanza, the fun mind-bending space game! How long can you keep track of crazy aliens from outer space? Uh-oh, time is running out and the pace is picking up really fast! Boast your score to friends and challenge them to do better! Dëgjo tani. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα OnlineLexo më shumë →

TimberMan

Timberman is an oldschool arcade style casual game. Become a Timberman, chop wood and avoid the branches. Sounds like an easy task? It’s easy to play but hard to master..Take your axe as every lumberjack does and chop the tree as fast as you can! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

FizColor

Join FizColor! Tap the correct color bar on the screen to reply the color resquest as fast as possible within a second. Minimalist graphics and challenging gameplay design. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

KubeX

Kubex is a brain train game where you have to identify the odd coloured square amongst others in a grid. You have a minute to get as many as you can, and it is easy to get stumped now and again. Enjoy KubeX Παίξτε παιχνίδια τώρα. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Pie Attack

Oh no! Super bad cake villains invaded the city! The police is helplessonly the special Pie Attack force can stop the bad guys! Gjithashtu, there are some old ladies in the hideout (no idea what kind of bad things the bad guys done to the old ladies). Please don?t throw pie at them as well. Otherwiseit?sLexo më shumë →

Cinderella’s Rush

Game based on the classic fairy tale that every boy and girl knowsthe story of Cinderella!Little girl needs to clean the dishes before she would be able to go to the ball and meet the Prince Charming there.Move the Cinderella left or right fast and enjoy Cinderella Rush! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

FlapCat Christmas

Now things have become more difficult to FlapCat. In this special Christmas version of the hit FlapCat, FlapCat Christmas brings a new difficulty, are two reindeer that guide FlapCat. The game has new design and features christmas. Try Xmas FlapCat! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Crazy Pizza

Welcome to the Crazy Pizza! Run your own Italias pizzeria!In this funny arcade game you need to sell as many pizzas as you canbefore any pizza would ran out of the screen. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Broom

Broom is an addictive pixel racing on a wilde endless highway.Beat your Best Score using your super fast reflexes.Pixeled and Minimal Arcade Game: simple to play, impossible to win!Start racing now. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Skater Dude

Grab your board and slide downhill Tap left or right side of the screen to avoid obstacles and mad security officers! Your skateboard go faster and faster, so the more you play the harder it gets! Play Skater Dude. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Pigeon Bomber

Jack the pigeon bomber is afraid of people. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to poo. Jack is flying over the city and his goal is to poo on everybody and everything! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Zombie Invasion

Zombie Invasion is an amazing survival game. Survive the zombies hordes as long as you can avoiding them from crossing the bridge. Each zombie that escapes you damages your energy. Be careful not to hit the runaway survivals, in this way you?ll get extra energy. Defeat them all! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Amazing Grabber

With Amazing Grabber, get ready for the goodies bonanza! Tap the screen to help Haru, the mischievous pink monster, snatch as much precious stuff as possible. Spend your hard-earned coins in the store to get over 20 unique items and customize Haru?s appearance. Whether you prefer a well-groomed moustache, fancy glasses or a pet octopusthe choice is yours!… Lexo më shumë →

Zero

Move the platform to the right or left , in the direction of the ball, totaling the most points. Collect as many coins as you can and buy others backgrounds!! PLAY ZERO NOW! Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Sweet Monsters

Sweet Monsters is a 2D Endless parkour game. Players will have to use their skills to avoid obstacles and eat candy,you don’t have to run as far as possible but eat the more the better (all if possible), creating higher numbers of combos will get higher reward. With increasing difficulty, there will be more varied and complex barriers to waitLexo më shumë →

Zippy Boxes

What’s inside the Zippy Boxes? Help Piggy the key-keeper free his friends locked inside! Touch and guide the colored boxes to their matching keys. Solving each puzzle makes Piggy happy!If you are stuck on a level, you can always go back a step. Boxes can move other boxes. Arrows on the game field change the direction of a box. Παίξτε… Lexo më shumë →

Sally BBQ Joint

Cutting down trees in Canada is a very hard work. That?s why Canadian lumberjacks like to eat huge steaks every now and than. Our heroine Sally has just opened a brand new BBQ Joint that specialise in lumberjacks favourite dish. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →