kategori: Veprim

Veprim

Një hapësirë-kohë Challenge!

Kontrolloni anijen tuaj hapësinor në një mjedis të çuditshëm në hapësirë ​​dhe shkatërroni sa më shumë armiq! Në këtë dimension të çuditshëm, asgjë nuk lëviz derisa të lëvizësh dhe me fjalë të tjera, nëse ndalet, koha do te ndalet! Ju automatikisht do të qëlloni kur lëvizni dhe duhet të bëni çmos për të shkatërruar armiqtë ndërsa përpiqeni të shmangni përplasjen me armiqtë… Lexo më shumë →

Gjueti i synuar

Dëshironi të shkoni në varg të shtënave dhe të kaloni një kohë të mirë me lojën Target Hunt? Në këtë lojë zbavitëse, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja për të shtënat dhe të përpiqeni të shënoni më shumë çdo herë që luani. Eja, thyej rekordin tuaj personal. Kliko me Majtas Prekni Luaj lojra tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!! Lexo më shumë →

Xipooh

Xipooh is a Youkai that was invoked by Kaifer to conquer the whole world, but something went very wrongXipooh doesn’t want to be controled by the evil sorcerer and just scaped from his spells to run over the world to find a way to go home. Help Xipooh in this big adventure!!! Dëgjo tani. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα… Lexo më shumë →

Xipooh

Xipooh is a Youkai that was invoked by Kaifer to conquer the whole world, but something went very wrongXipooh doesn’t want to be controled by the evil sorcerer and just scaped from his spells to run over the world to find a way to go home. Help Xipooh in this big adventure!!! Dëgjo tani. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα… Lexo më shumë →

The Gun Club Shooter

Put your reflexes, aim, and speed to the test and hit the moving targets in this fast-paced shooting game! Test tons of weapons in this awesome simulator shooter the targets, earn money and buy new deadly weapons, from old to the future. Complete tons of levels and challenges to be the gunclub master Παίξτε παιχνίδια τώρα. Këtu do të gjeni… Lexo më shumë →

Sniper Sim 3D

Nëse ju keni qenë në kërkim të një lojë simulimi Sniper? Pastaj ai ka ardhur! Vënë veten përmes 14 nivelet e trajnimit të bëhet qitës të mirë që ju mund të jenë të. Përdorni aftësitë tuaja snajper për të xhiruar çdo objektiv ju mund të në këtë lojë mahnitëse 3D. Nga ende objektiv për të lëvizur, from round to humanoid. Shoot them all. Each level has… Lexo më shumë →

Sniper Trajnimi 3D

Nëse ju keni kërkuar ndonjëherë që të jetë një snajper Sniper atëherë Trajnimi 3D është sigurisht për tuaja. Pick up your gun and get shooting in 14 epic training zones. Each with a different challenge to test your shooting skills. Stunning true 3D graphics with slow mo on good shots make this a truly stunning game. Mouse to control the Sniper.… Lexo më shumë →

Zombie Shooter 3D Apocalypse Town

Të sëmurë e të gjitha këto krijesa undead kudo? E pra kështu jemi ne! Tregoni atyre se çfarë ju janë bërë si një njësi e vetmuar duke luftuar kundër një luzmë e undead. Sa shumë mund të ju vrasin dhe sa kohë mund të ju shkoni në për? Përdorni miun për qëllim dhe xhiruar. WASD ose arrow çelësat për të lëvizur. Dëgjo tani. Këtu do të gjeni… Lexo më shumë →

Ditët e 3D Vdekur

Mirë se vini në Ditëve të vdekur. Një veprim i mbushur Zombie mbijetesa FPS lojë. A mund të marrë nga Zombies 3D duke mbledhur ushqim dhe ujë të mjaftueshëm për të bërë atë në një ditë të re? Çdo ditë ju keni nevojë për të mbledhur burime dhe të kthehet në shtëpinë tuaj të sigurt para kohe shkon jashtë. Ju do të mobbed nga zombies si ju shkoni.… Lexo më shumë →