Little City mia

Little City mia

Little City im është i fundit Match-3 Sfida për aspirojnë planifikuesit e qytetit! Këshilli i Qytetit ka porositur kompaninë tuaj për të përgatitur komplote të panumërta të reja ndërtimit për ndërtimin. Ata kanë nevojë për ju për të siguruar që projektet e ndërtimit të shkojë sipas planit! Furnizimit materialeve të ndërtimit si gurë, dritaret, ujë, elektricitet, dhe me shume! E bëjnë qytetin të gjallë dhe të lirë nga muret e vjetra, dry floors, and broken fences. Collect sufficient building materials and tools. In order to complete the tasks on time, you have various boosters like sledgehammers, dynamite, or paint bombs at your disposal. Complete missions to earn rewards or try your hand at daily challenges that will never get boring! Play My Little City for free now and build your own Little City!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.