Butterfly Kyodai

Butterfly Kyodai

Butterfly Kyodai është një lojë interesante mister që nuk ka vetëm funksion të mrekullueshme, graphics Dreamy por edhe sfidat të menduarit tuaj dhe perceptimin tuaj. Qëllimi i lojës është që të hequr të gjitha argumentet nga bordi duke lidh dy pllaka përputhen. Lidhjet mund të bëhet ose në linjat e drejtë ose me deri në dy radhë. If you manage to clear the board you can move on to the next of the 12 stages. These stages get harder over time and tease your brain even more. The faster you manage to clear them, the higher your score will be. Will you manage to go through all of the levels?Play Butterfly Kyodai now for free and enjoy the fantastic puzzle game experience!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.