4 Pix Word Quiz

4 Pix Word Quiz

Çdo mister fjalë në 4 Pix Word Quiz përmban katër fotografi që kanë diçka të përbashkët. Objektivi i kësaj lojë e thjeshtë dhe shumë Addictive është për të gjetur funksion fotografitë kanë të përbashkët dhe do ta shkruaj poshtë atë për të kaluar në mister tjetër. Duke fituar një nivel ju do të fitojë monedha. These coins can be used to buy hints if you happen to be stuck at one of the puzzles. If you are out of ideas and out of coins there is another way to get help with a puzzle: You can just share it with your friends on Facebook and let their collective mind help you out. Play 4 Pix Word Quiz now and tease your brain. The game is absolutely free!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.