Doggy Dive

Doggy Dive

Pikiatë oqeanet e thella dhe të mbledhë monedha ari duke shmangur krijesa deceptively bukur, por e rrezikshme si Doggy, në Doggy pingulthi! Zbuloni një botë fantastike nënujore, të marrë në ujë dhe të zhytem aq thellë si ju mund të dhe për të shmangur rreziqet si kandil deti helmuese, Blowfish dhe peshkaqenë. Provoni aftësitë tuaja dhe për të arritur një rezultat të lartë!

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.