Punching Desperados

Punching Desperados

Desperados punching janë një faceoff larg perëndim me një kthesë.
Pije janë të ndaluara në perëndim larg. Ju duhet të veprojnë shpejt dhe të jetë i pari për të thyer xhami me pije të paligjshme!
Luaj një 1 lojtar ose një 2 player faceoff against your friends on the same device.
You can play this game on android or iphone/ipad too Player 1: Click ArnPlayer 2: Click <-- left arrow

Dëgjo tani. Këtu do të gjeni lojra të mirë Online!!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *